Kozarci za pivo

Kozarci za pivo so obvezna “oprema” za vse ljubitelje piva. V nadaljevanju članka vam bomo predstavili tri najlepše kozarce, ki si jih lahko izberete v različnih velikostih. Prav tako bomo odgovorili na nekatera vprašanja. Kakšna je razlika med pitjem piva iz steklenice ali kozarca? Kakšen volumen imajo kozarci? Jih lahko peremo v pomivalnem stroju? Kako lahko postrežemo pivo?

Pitje iz kozarca za pivo nam v primerjavi s pitjem iz steklenice ponuja boljšo izkušnjo. Pri pitju iz kozarca bomo občutili vso aromo, ki nam jo pivo ponuja. Le ta bo še toliko bolj občutna pri pitju točenega piva.

Kozarci za pivo - Union

Kozarci za pivo so na voljo v različnih velikostih. V gostilni, restavraciji in doma jih največkrat zasledimo v velikosti 0,33 L ali 0,5 L. Na trgu pa lahko najdemo tudi kozarce s kapaciteto 0,25L ali celo 1L.

Kozarci za pivo se lahko umivajo v pralnem stroju. Na vseh kozarcih, kjer se nahaja logotip v obliki tiska (nalepke) vam pranje v pralnem stroju odsvetujemo, saj se bo napis s časom najverjetneje spral. Pranje v pralnem stroju vam zato priporočamo le za kozarce, ki imajo napis ali logotip vgraviran v steklo.

Kozarce za Laško in Union pivo lahko izbirate v velikosti 0,33 in 0,5 L. Kozarec Heineken pa je na voljo v velikosti 0,25L.

Postrežbo okusnega piva lahko nadgradite s podstavkom za pivo. Cena podstavkov se giblje okoli 7 € za 100 kosov.

Vabimo vas, da si ogledate tudi ostale zanimive vsebine na spletni strani toceno-pivo.si. Za vas smo pripravili naslednje zanimive vsebine:

  • točeno pivo
  • Laško pivo
  • Union
  • točilni aparati za pivo

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko maila info@toceno-pivo.si