Vrči za pivo

Vrči za pivo so lahko odlično presenečenje za darilo ob rojstnem dnevu ali katerem koli drugem dogodku, ki ga boste proslavili! Še posebej veseli jih bodo tisti, ki so veliki ljubitelji te priljubljene pijače – piva. V nadaljevanju članka vam bomo na kratko predstavili nekaj informacij o najbolj prodajanih vrčih za pivo v Sloveniji in zato vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Vrči za pivo

V Sloveniji imamo tri najbolj priljubljene in prodajane steklene vrčke, in to so: Laško, Heineken ter Union. Na tem mestu vam bomo najprej predstavili vrček za pivo Laško. Slednji deluje zelo prefinjeno, saj je elegantne oblike. Ta omogoča pivu, da lahko sprosti vse svoje arome in vam ponudi najboljši možni okus. Ima tudi ročaj, ki omogoča pivcu lažjo oprijemljivost.

Union vrček pa je bolj športno-elegantne oblike in omogoča pivu, da lahko zadiha v steklenem ogrodju. Rezultat tega je seveda odličen okus, ki vas bo prevzel. Tudi ta vrček ima ročaj zaradi lažje oprijemljivosti.

Oba steklena vrčka lahko naročite na spletni strani Rundasekunda.si. V paketu boste dobili 6 kosov. Izbirate lahko med različno prostornino kozarca, in sicer 0,3l ali 0,5l. Ta pivski komplet kozarcev enostavno morate imeti!

Vrči za pivo Union

V kolikor pa imate raje kozarce za pivo brez ročajev, bodo idealna rešitev Heinekenovi. Njihovi proizvajalci so namreč oblikovali brezhiben kozarec z ukrivljeno oblikovanim steklom. Sami pravijo, da ta oblika omogoča odličen pretok piva in ravno dovolj veliko količino pene. V primerjavi z zgornjima možnima prostorninama vrčkov, ima Heineken kozarec volumen 0,25l. Kupite ga lahko v paketu s 6 kosi.

Vrči za pivo

Kateri koli vrček ali kozarec boste izbrali, vedite, da jih ni zaželeno prati v pomivalnem stroju. Vsi trije imajo namreč nalepljen logotip podjetja, ki lahko zaradi umivanja v pomivalnem stroju sčasoma izgubi kvaliteto, zbledi ali pa izgine. Raje se poslužujte nežnega ročnega pomivanja.

Naročite si svoj set vrčev za pivo še danes!


Leave your thought here