Pivo v sodu + točilni avtomat je odlična kombinacija, ki omogoča, da lahko pijete točeno pivo. Slednjega namreč obožujejo prav vsi ljubitelji te priljubljene pijače, saj ima v sebi prav posebno očarljiv in svež okus. Zagotovo vsak ljubitelj piva raje izbere točenega kot pa tistega iz steklenice ali pločevinke. Razlog za to pa je seveda skrit v vrhunskemu in prefinjenem okusu!

Pivo v sodu + točilni avtomat

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekaj ključnih informacij o tej tematiki in zato vas vljudno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Pivo v sodu + točilni avtomat sta nepogrešljiva na različnih prireditvah, veselicah, v gostilnah in seveda v točilnicah. V zadnjem času pa je možno pivo v sodu kupiti tudi za domačo uporabo. Ja, prav ste prebrali! V spletni trgovini Rundasekunda.si namreč prodajajo pivo v sodu + točilni avtomat, in sicer po ugodnih cenah. Za vas so pripravili širok izbor, zato vam predlagamo, da si vzamete nekaj minut časa in ga pregledate. Njihova ponudba vključuje točilne naprave THE SUB in BLADE.

točeno pivo

Poleg aparatov za pivo in sodčkov prodajajo še različne znamke piva v embalaži (pločevinki), kot na primer: Laško pivo, Union, Heineken in še nekatere dodatke za prave pivoljube.

Med temi dodatki se najdejo podstavki in vrči za pivo. Slednji imajo prav poseben namen, saj so priročni za uporabo in pripomorejo k boljši izkušnji pri pitju piva. Zagotovo ste jih že videli v gostilnah ali točilnicah. Opazni so že zaradi različnih oblik, velikosti in zanimivih dizajnov ali logotipov. Oblikovalci kozarcev za pivo se v zadnjih letih kar precej usmerjajo k temu, da so vrči elegantnih oblik in hkrati praktični. Ročaj ima pomemben namen, saj omogoča boljšo oprijemljivost vrčka.

Pivo v sodu + točilni avtomat

Na spletni strani Rundasekunda.si je možno kupiti paket, v katerem je 6 kosov vrčkov. Izbirate lahko med dvema volumnoma (0,3L ali 0,5L). Še danes poskrbite za to, da se boste lahko odžejali s pivom!


Leave your thought here