Pivo Heineken sodček 5l so besede, ki jih v spletni iskalnik največkrat vpišejo tisti, ki iščejo Heineken pivo v pet litrskem sodčku. Gre za izredno priljubljeno svetlo pivo, ki za nastanek potrebuje prav posebno sestavino. To pomeni, da poleg običajnih naravnih sestavin, kot so voda, slajeni ječmen in seveda hmelj, potrebujejo še prav poseben in edinstven A-kvas. Tega so izdelali pivovarji, ki točno vedo, kaj potrebuje pivo za najbolj bogat okus. Kot zanimivost vam na tem mestu lahko povemo tudi to, da so pivovarji iz podjetja Heineken ugotovili, da varjenje v vodoravnih rezervoarjih omogoča ustvariti popoln tlak za specifični kvas. Takšen način sicer ni skladen z določili industrijskih standardov, ki običajno določajo uporabo navpičnih rezervoarjev. Vendar se ravno zaradi tega lahko njihovo pivo ponosno pohvali z bogatim okusom! Poleg tega že od 19. stoletja blag sadni priokus vpliva na svežino pijače!

Pivo Heineken sodček 5l vsebuje 5 % alkohola. Zavedajte se, da lahko pretirano uživanje alkohola škoduje vašemu zdravju. Priporočamo vam, da pivo uživate primerno ohlajeno, saj vas bo le tako dobro osvežilo. Za primerno serviranje poskrbite s kozarci ali krigli za pivo. V slednjih bo ta priljubljena pijača še bolj zadihala in prepustili se boste lahko vaši najljubši pivski aromi.

Podjetje Heineken že 140 let razveseljuje ljudi s pijačo! Kar štiri generacije so se izmenjale od takrat, ko so ustanovili podjetje. Gre za izvrstno ohranjanje družinskega imena in odličnosti. In najbolj pohvalno je to, da je njihova strast do varjenja piva še vedno ista. Ljubezen do varjenja in veliko truda je potrebno, da nastane tako vrhunsko pivo!

Predlagamo vam, da si kupite Pivo Heineken sodček 5l in se tudi sami prepričate o kakovosti te osvežilne pijače. Priskrbite tudi kozarce za pivo in užitek je zagotovljen. Naj se vam ob tem pridružijo še prijatelji in skupaj ustvarite pravo zabavo.


Leave your thought here