Desperados pivo je malo manj poznana pijača od ostalih. Gre namreč za zelo specifično lager pivo, ki ima prav poseben okus tekile. Vsebuje tudi alkohol, in sicer 5,9 %. Nad njegovim okusom boste zagotovo očarani prav vsi, saj je lahek in hkrati osvežujoč. Dodano ima citronsko kislino, ki mu daje svežino. To pivo se odlično prileže v toplih poletnih dneh ali pa poskrbi za popoln začetek vaše zabave!

Desperados pivo
Desperados pivo

V tokratnem članku smo za vas pripravili še veliko več informacij, ki so povezane s tematiko Desperados pivo. V kolikor vas zanima, vas vljudno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Čeprav je omenjeno pivo še dokaj ne razširjeno in nepoznano, pa vam lahko povemo, da je nastalo že pred približno dvajsetimi leti. Takrat so čisto premešali recept, ki je potreben za nastanek piva, in ga zvarili s tekilo. Tako je nastala čisto posebna in zanimiva pijača, ki je zelo osvežilna in hkrati izredno drzna. Kot zanimivost lahko na tem mestu povemo, da se tekila pridobiva iz fermentiranega soka modre agave.

Desperados pivo je možno kupiti v različnih trgovinah, in med drugim tudi v spletni trgovini Rundasekunda.si. Za vas je pivo pripravljeno v pločevinasti embalaži (0,33 L na posamezno enoto). Paket vsebuje 24 enot, ki jih boste zagotovo popili z največjim veseljem.

Desperados pivo

V zgoraj omenjeni spletni trgovini pa ne ponujajo le piva Desperados, ampak še mnoga druga, ki so zelo priljubljena in znana. To so Heineken, Laško, Union in še nekatera. V njihovi ponudbi boste poleg alkoholnega našli tudi brezalkoholno pivo. Poleg tega so za vas pripravili nekaj pomembnih dodatkov, brez katerih vsak pravi ljubitelj piva sploh ne more. To so namreč kozarci za pivo, podstavki za pivo in še veliko ponudbo točilne naprave za pivo.

S klikom na odebeljeni napis (levo zgoraj) boste pristali v spletni trgovini, kjer pa si lahko naročite želeno pivo.


Leave your thought here