Brezalkoholno pivo si lahko privoščite v katerem koli delu dneva. Še posebej dobro vam bo stekel po grlu ob gledanju vaše najljubše televizijske serije ali pa po napornem dnevu. To pivo prodajajo skorajda v vsaki živilski trgovini, v spletnih trgovinah ali pa ga preprosto lahko naročite v vašem najbližjem gostinskem lokalu. V njegovem dobrem okusu lahko uživajo odrasli in mladi. Gostinci se zelo dobro zavedajo, da je najbolj priporočena temperatura za serviranje in pitje piva, ki ne vsebuje alkohola, pri 8 do 12 °C. To je sicer malce višja temperatura, kot pri serviranju alkoholnega piva, vendar ravno ta temperatura najbolj ustreza temu, da lahko pivo sprosti vse svoje arome.

Brezalkoholno pivo

Najboljša stvar pri pitju brezalkoholnega piva je to, da se z njim lahko varno odžejamo tudi pred vožnjo z avtomobilom. Prednost tega, da ne vsebuje alkohola je tudi ta, da se z njim lahko osvežijo tudi tisti, ki sicer zaradi različnih razlogov ne morejo, ne smejo ali ne želijo piti alkoholnih pijač.

Mi vam na tem mestu predstavljamo dva zelo okusna Radlerja, ki ne vsebujeta alkohola. To sta Union Radler bezeg 0.0 in Union Radler grenivka 0.0.

radler

Radler o okusom bezga vsebuje okoli 4,7 % sadnega deleža (pomarančni, limetin in imonin sok ter izvlečki bezgovih cvetov), ki poskrbi za bombastičen okus.

Pivovarji pravijo, da je Radler z okusom grenivke čisto pravo tropsko doživetje, ki je združeno z arhaično pijačo narejeno iz hmelja. Vsebuje kar šest odstotni sadni delež, ki pripomore k polnemu in bogatemu okusu! Ta 100 % naravna in osvežujoča pijača ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil ali drugih telesu škodljivih alternativnih sladil.

Union se ukvarja s pripravljanjem Radlerjev. Poskrbeli so, da jih lahko kupite v dveh različnih embalažah, in sicer v steklenici ali v pločevinki.

Naj vam ravno prav ohlajeno brezalkoholno pivo steče po grlu še danes!

 

 

 


Leave your thought here