Aparat za točenje piva brez CO2 je v primerjavi z gostinskimi aparati veliko boljši, saj se ni potrebno ukvarjarjati s plinom. Aparat lahko dobite v dveh različnih modelih. Model BLADE je namenjen profesionalni uporabi in se uporablja v gostilnah, restavracijah, na prireditvah. Na drugi strani pa imamo aparat za domačo uporabo, ki je namenjen vsem, ki si želite piti točeno pivo doma. Aparat za točenje piva brez CO2 je tako namenjen vsem, ki si želite pivo privoščiti tudi doma. V nadaljevanju vam bomo predstavili model BLADE in modele THE SUB.

Aparati za svoje delovanje ne potrebujejo CO2 ali kakrnikoli drugega plina!

Vabimo vas, da si ogledate tudi naše ostale zanimive vsebine. Prepričani smo, da vam bo zanimiva vsebina o kozarcih za pivo in točeno pivo. Na naši spletni strani si želimo ponuditi čim več koristnih in zanimivih vsebin na področju piva. Prav tako na strani redno objavimo zanimive vsebine drugih spletnih strani. S klikom na pregled zgodovine Pivovarne Laško skozi leta, si lahko ogledate zgodovino Laškega piva od leta 1825 do danes.

Aparat za točenje piva brez CO2

Aparata za točenje piva brez CO2 BLADE in THE SUB se med seboj razlikujeta glede kapacitete piva. Pivo v sodu v napravi BLADE ima 8L kapaciteto. Na drugi strani pa je pivo v sodu za napravo THE SUB s kapaciteto 2L.

S pomočjo takšnega aparata za točenje piva brez CO2 boste svoje goste navdušili nad točenim pivom v vaši kuhinji ali dnevni. Prav tako ga lahko uporabite v katerekolih drugih prostorih oz. zunaj. Vse kar naprave poleg soda za pivo potrebujejo je električna energija. 

pivo v sodu

Okus piva, ki ga boste postregli lahko izbirate med več kot 10 različnimi okusi najbolj znanih svetovnih proizvajalcev. Med njimi so tudi Heineken, Edelweiss, Tiger TORP, Gösser in številni drugi. Za popolno postrežbo vam predlagamo uporabo modernih kozarcev za pivo. Prav tako ne pozabite na podstavke za pivo, ki bodo dodali piko na i vaši postrežbi in pivu!


Leave your thought here